Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit mivel fűszerezzünk?

2010.02.14
 
Avokádóhoz: kapor, majoranna, tárkony
Kelbimbó: kapor, zsálya, borsfű
Káposzta: borágó, köménymag, kapormag, majoranna, menta, oregano, petrezselyem, zsálya, borsfű, kakukkfű
Sárgarépa: turbolya, petrezselyem
Karfiol: metélőhagyma, kapor, édeskömény és rozmaring
Zeller: turbolya, petrezselyem, tárkony
Zöldbab: kapor,majoranna, menta, oregano, rozmaring, zsálya, borsfű, tárkony, kakukkfű
Lencse: fokhagyma, menta, petrezselyem, borsfű
Tök: bazsalikom, kapor, majoranna, rozmaring, tárkony
Gomba: bazsalikom, kapor, citromfű,  majoranna, petrezselyem, rozmaring, vérfű, borsfű, tárkony, kakukkfű
Hagyma: bazsalikom, majoranna, oregano, zsálya, kakukkfű
Borsó: bazsalikom, turbolya, majoranna, menta, petrezselyem, rozmaring, zsálya, borsfű
Burgonya: bazsalikom, babérlevél, turbolya, kapor, lestyán, majoranna, menta, oregano, petrezselyem, rozmaring, borsfű
Savanyúkáposzta: kapor, kakukkfű, édesköménymag, lestyán, borsfű, tárkony
Spenót: borágo, turbolya, majoranna, menta, zsálya, sóska, tárkony
Paradicsom: bazsalikom, babérlevél, turbolya, metélőhagyma, kapormag, fokhagyma, majoranna, menta, oregano, petrezselyem, zsálya, borsfű, tárkony
Fehérrépa: kapormag, majoranna, borsfű